Check al onze gamescom content hier!

Final Fatasy XIII release komt steeds dichterbij

Final Fantasy fans zijn het wachten op Final Fantasy XIII natuurlijk allang zat maar wees niet getreurd, want langzaam maar zeker komt de release steeds dichterbij. Zo heeft Square Enix al bevestigd dat de game op 17 december in Japan verschijnt.

De game zal Europa dit jaar echter niet meer gaan halen, maar volgens Square Enix zal de game zes tot acht maanden na de Japanse release in Europa verschijnen. We zullen dus zeker nog een tijdje moeten wachten.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?