Final Fantasy XIV ook voor pc en Xbox 360

Over een maand komt Final Fantasy XIII uit, maar Square-Enix gaat rustig verder met de volgende game in de reeks. Final Fantasy XIV was op de E3 van vorig jaar aangekondigd voor de PlayStation 3.

De game zou het vervolg zijn op Final Fantasy XI, wat de eerste MMO was dat zich afspeelt in het Final Fantasy universum. Het vervolg zal Square-Enix' tweede MMO worden, en is nu dus ook bevestigd voor de pc en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?