Final Fantasy XIV (14)
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 30 september 2010
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MMO, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Final Fantasy XIV Noord-Amerika Fan Fest afgelast

Het Final Fantasy XIV Fan Festival in Noord-Amerika is afgelast. De producent en regisseur van Final Fantasy XIV, Naoki Yoshida, heeft dit vandaag bekendgemaakt.

Het Fan Festival van Final Fantasy XIV in Noord-Amerika zou eigenlijk plaatsvinden over zes maanden in San Diego. Nu heeft Naoki Yoshida, de producent en regisseur van Final Fantasy XIV, in een blogpost aangekondigd dat er is besloten om het evenement toch te annuleren. Volgens Yoshida kan namelijk de gezondheid en veiligheid van de bezoekers, performers en medewerkers niet gegarandeerd worden door de voortdurende situatie rondom het nieuwe coronavirus. Vooralsnog gaat het Fan Festival in Japan die gepland staat voor december wel door, evenals het Fan Festival van februari in Europa. Er wordt ook gekeken naar digitale alternatieven mochten de fysieke evenementen toch niet door kunnen gaan. Sinds het begin van de coronacrisis zijn al verschillende evenementen afgelast of voor onbepaalde tijd uitgesteld, zoals BlizzCon 2020, het WK Fortnite en de Game Developers Conference.

In de eerste helft van 2021 vindt waarschijnlijk het volgende Final Fantasy XIV Fan Festival in Noord-Amerika plaats.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?