Final Fantasy XIV: Heavensward

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 23 juni 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 3, PlayStation 4
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Final Fantasy XIV Heavensward-uitbreiding tijdelijk gratis te verkrijgen

Als je in het bezit bent van Final Fantasy XIV, maar nog geen uitbreidingen hebt, dan heb je nu geluk. De Final Fantasy XIV Heavensward-uitbreiding is nu namelijk tijdelijk gratis te verkrijgen.

Heavensward is de eerste uitbreiding van de MMO Final Fantasy XIV. Om de Golden Week in Japan, de week waarin meerdere Japanse nationale feestdagen vallen, te vieren, geeft Square Enix de Heavensward-uitbreiding nu gratis weg. De uitbreiding is voor zowel pc-spelers via de Square Enix Store als PlayStation 4-bezitters via de PlayStation Store gratis te bemachtigen. Je hebt echter wel de startersversie van Final Fantasy XIV Online nodig om de uitbreiding te kunnen downloaden. De pc-versie van Heavensward werkt niet met de Steam-variant van de game.

Final Fantasy XIV Heavensward

Final Fantasy XIV: Heavensward is tot en met 27 juni gratis te verkrijgen via de Square Enix Store of de PlayStation Store. De uitbreiding blijft ook na deze gratis periode aan je account gekoppeld.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?