Check al onze gamescom content hier!

Final Fantasy XIV borstgrootte keuze blootgelegd

Vandaag start de gesloten bèta van Final Fantasy XIV voor pc gamers. PlayStation 3-bezitters moeten nog even geduld hebben. In de game kun je onder andere je personage naar eigen wens aanpassen. Square Enix brengt het personage systeem naar een heel nieuw niveau.

Het aanpassen van een personage was altijd maar beperkt tot ogen, kapsels, neuzen, mond, hoogte, dikte enzovoorts. Maar in Final Fantasy XIV kun je ook de borstgrootte aanpassen van je personage.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?