Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Final Fantasy XIV

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 30 september 2010
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Final Fantasy XIV bèta voor PS3

Goed nieuwe voor de gene die de PS3-versie van Final Fantasy XIII hebben gekocht. PS3-gebruikers die in het bezit zijn van de game krijgen namelijk toegang tot de bèta van Final Fantasy XIV. Dit maakte Square Enix vandaag bekend.

Met Final Fantasy XIV ontwikkelt Square Enix een nieuwe MMORPG binnen de Final Fantasy-reeks. Het is echter nog onbekend wanneer de game zal verschijnen, maar PS3-gebruikers kunnen nu in elk geval wel alvast de bèta uitproberen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?