Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Final Fantasy XIV

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 30 september 2010
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Final Fantasy XIV bèta start dit weekend

Zaterdag start de gesloten bèta van Final Fantasy XIV voor de pc. Final Fantasy XIV moet eind september uitkomen voor de pc, terwijl de datum voor de release van de PlayStation 3-versie in maart volgend jaar is. .

Hiromichi Tanaka, producent bij Square Enix van Final Fantasy XIV heeft aangegeven dat de late release van de PS3-versie is ontstaan door problemen tijdens de ontwikkeling. De release van de PlayStation 3-bèta zal snel beginnen, aldus Tanaka.

Lees binnenkort gespeeld van Wouter wat we van de game kunnen verwachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?