Final Fantasy XIV

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 30 september 2010
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Final Fantasy XIV bèta in maart

Square Enix ontwikkeld met Final Fantasy XIV een nieuwe MMORPG binnen de Final Fantasy-reeks. Het is echter nog onbekend wanneer de game zal verschijnen, maar inmiddels weten we wel dat de bèta-verie in maart komt.

Tijdens VanaFest 2010 kondigde Square Enix namelijk aan dat de bèta voor de PC op 11 maart van start zal gaan. De bèta zal echter gesloten beginnen, maar naar een tijdje zal de gesloten bèta veranderen in een open bèta.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?