Final Fantasy XIII zou een PlayStation 2 game worden

OPM Benelux heeft laatst een interview gehad met één van de producers van Final Fantasy XIII, namelijk Yoshinori Kitase. Hieruit is gebleken dat Final Fantasy XIII oorspronkelijk voor de PlayStation 2 ontwikkeld werd. Nadat bekend werd dat de PlayStation 3 op komst was, besloten ze de game verder te ontwikkelen voor de PlayStation 3.

Square-Enix zat al 1,5 jaar in de ontwikkelingsfase voor de PlayStation 2 versie, maar besloot toch om de overstap naar de PlayStation 3 te maken. Dankzij deze keuze kon de Engelse versie van de game sneller na de Japanse release volgen. Mede dankzij de extra tijd voor de voice-overs. Zoals je op de fansite van Final Fantasy XIII kunt zien, zou de PS2 versie een cel-shaded look krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?