Final Fantasy XIII soundtrack op vinyl

Alle PlayStation 3 en Xbox 360 bezitters die bekend zijn met de serie Final Fantasy zijn aan het aftellen tot de release van Final Fantasy XIII. Maar naast de gameplay en graphics die deze game doen opvallen in het RPG genre, is er ook nog de soundtrack die in elke Final Fantasy weer opvalt.

Square Enix heeft vandaag aangekondigd dat er een Limited Edition Vinyl uit zal komen (waarschijnlijk alleen in Japan) die acht nummers zal bevatten van de officiële soundtrack. De releasedatum hiervan is 26 februari en zal 2,800 yen kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?