Final Fantasy XIII op je iPhone

Square Enix komt met iets leuks voor de gene in het bezit van een iPhone. Om de game Final Fantasy XIII nog even in het zonnetje te zetten heeft Square Enix The Final Fantasy XIII Larger Than Life Gallery gelanceerd in de App Store.

Voor deze digitale illustraties zullen we wel 6,99 euro moeten neerleggen. De illustraties zullen dan ook een hoge resolutie hebben en er kan gebruik worden gemaakt van een ingebouwde kalender.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?