Check hier alle PlayStation State of Play content

Final Fantasy XIII mogelijk in 3D

In de Japanse bioscopen draait er al een driedimensionale trailer van Final Fantasy XIII voordat de film Avatar in 3D te zien is. Square Enix denkt er echter over na om niet alleen de trailer in 3D te draaien, maar de hele game.

Yoshinori Kitase maakte dit bekend tijdens een interview. Daarnaast verteld hij ook dat het bedrijf nog niet weet hoe dit in een game verwerkt kan worden. Square Enix is echter wel enorm geïnteresseerd in deze techniek.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?