Final Fantasy XIII

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 9 maart 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Final Fantasy XIII moet perfectie uitstralen

Het mag dan wel kerst zijn maar bij Square Enix zitten ze niet stil. De producer van Final Fantasy XIII heeft in een recent interview door laten schemeren dat Final Fantasy zo goed als perfect moet zijn. Gamers moeten over de hele wereld van de game gehoord hebben. Daarnaast heeft de man bekendgemaakt dat er geen downloadable content komt voor het spel.

Volgens Square Enix moet de game zo goed als perfect zijn wanneer bij de release. Nadat de ontwikkeling afgelopen is wilt het bedrijf geen aandacht meer besteden aan Final Fantasy XIII. De reden is dat ze dan met de ontwikkeling van een nieuw spel willen beginnen. Of deze werkwijze tot gevolg heeft dat het spel nog een paar keer uitgesteld wordt is vooralsnog afwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?