Final Fantasy XIII krijgt downloads voor Xbox 360

Een Amerikaanse webshop heeft een scan gemaakt van de achterkant voor de Xbox 360 versie van Final Fantasy XIII. Hierop staat vermeld dat de game downloadable content zal krijgen. Dit betekent dat er extra's gedownload kunnen worden voor de Xbox 360 versie van de game.

Er bestaat natuurlijk ook een mogelijkheid dat dit voor de PlaySation 3 versie van Final Fantasy XIII ook mogelijk zal zijn, maar dit is nog niet bevestigd. Wat deze downloads precies zullen zijn is tot heden nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?