Final Fantasy XIII

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 9 maart 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Final Fantasy XIII is bijna af

Motomu Toriyama, director van Final Fantasy XIII, heeft bekendgemaakt dat de ontwikkeling van de game bijna is afgerond. Dit betekend dat het lange wachten op de release bijna voorbij is. Voor de Japanners althans, want in Japan zal de game dit jaar nog verschijnen. Wij Europeanen zullen tot 2010 moeten wachten.

Ook heeft Toriyama aangegeven dat de game op 30 frames per seconde draait en geheel wordt weergegeven in een 720p resolutie. Daarnaast bevat de game een demo van Advent Children met ongeveer een uur gameplay, maar tot nu toe ziet het er naar uit dat deze demo alleen in Japan bij de game wordt geleverd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?