Check hier alle PlayStation State of Play content

Final Fantasy XIII had beter gekund

Naast het feit dat Final Fantasy XIII goed verkoopt heeft de game ook last van kritiek. De gameplay van de Final Fantasy XIII zou Gamers namelijk teveel aan het handje meenemen. Yoichi Wada geeft nu dan ook toe dat de game beter had gekund.

Volgends Wada is Final Fantasy XIII goed gemaakt, maar de game had op een aantal punten wel een verbetering kunnen gebruiken. De ontwikkelingskosten zouden echter te hoog zijn geworden om die verbeteringen waar te maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?