Final Fantasy XIII draagt geheim mee

Square Enix ontwikkelt met Final Fantasy XIII weer een nieuwe RPG voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De ontwikkelaar wil echter niet al te veel informatie vrijgeven over de game. Zo zal er op de Toyko Game Show zelfs een geheim menu optie worden verborgen.

De Japanse magazine Famitsu maakte dit namelijk bekend in hun nieuwste uitgave. Daarnaast maakte ze bekend dat deze geheime menu optie belangrijk zal zijn voor de game. Helaas konden ze niet vertellen wat deze geheime menu optie inhoudt. Houd Gameliner dus goed in de gaten voor meer info.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?