Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Final Fantasy XIII

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 9 maart 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Final Fantasy XIII demo bij film

Binnenkort zal in Japan Final Fantasy VII: Advent Children Complete uitkomen. Dit is de Blu-Ray versie van de film met extra scenes erin. Deze film zal 16 april verschijnen.

Mensen met een PlayStation 3 hebben extra geluk, want er zou een demo van Final Fantasy XIII zitten in deze film. Hier zijn twee versies van. Je kan een PlayStation 3 kopen in Final Fantasy VII stijl met de Blu-Ray en de demo. Voor mensen met een kleinere portemonnee is er de Final Fantasy XIII Trial Verion Set. Dit is de Blu-Ray en de demo.

Hoewel dit alleen in Japan is, kan je hem natuurlijk ook importeren naar Nederland. De PlayStation 3 is namelijk regiovrij en zal dus overal werken. Je moet alleen even wennen aan de taal.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?