Final Fantasy XIII
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 maart 2010
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Final Fantasy XIII aangekondigd voor de Xbox 360

Zojuist heeft de precident van Square Enix, Yoichi Wada, tijdens de persconferentie van Microsoft, Final Fantasy XIII aangekondigd voor de Xbox 360.

Final Fantasy XIII zou eerder alleen op de PlayStation 3 verschijnen van Sony. We zagen een nieuwe trailer van Final Fantasy XIII voorbij komen. Wanneer Final Fantasy XII gaat verschijnen is nog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?