Final Fantasy XIII 20GB minder voor de Xbox 360

Over enkele weken kunnen we gaan beginnen met het nieuwe deel in de Final Fantasy reeks, namelijk met Final Fantasy XIII. Het opvallende aan dit deel is dat hij ook voor de Xbox 360 komt en dus geen PlayStation 3 exclusive is, zoals enkele jaren geleden gedacht werd.

Nadat bekend werd dat Final Fantasy XIII zal bestaan uit 3 discs voor de Xbox 360, zijn er uiteraard mensen die de discs willen installeren op de HDD van hun console, om zo disc-swapping te omzeilen. Hiervoor zal er in totaal 18,3GB nodig zijn voor de Xbox 360. Dit is optioneel, maar wat opvalt is dat de PlayStation 3 versie een vereiste installatie heeft van maar liefst 38GB. Dit verschil is dus 20GB. Wij vragen ons af, wat is er zo anders dat de game 20GB verschilt?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?