Final Fantasy voor het grootste deel voltooid

Tijdens een interview op de gamescom heeft Yoshinori Kitase, de producer van Final Fantasy 13, aangegeven dat de versie voor de Xbox 360 op dit moment al voor 70 procent klaar is. De game werkt al goed op de console van Microsoft, het is volgens Kitase alleen nog zaak om de bugs er goed uit te halen.

Ook de Engelse versie is goed onderweg, aangezien al het inspreekwerk er al op zit. Voor bezitters van de PlayStation 3 is er nog beter nieuws: deze versie is zelfs al voor 90 procent voltooid.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?