Final Fantasy VIII Remastered
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE JRPG
  • GAMELINER SCORE

Final Fantasy VIII Remastered tijdens E3-presentatie aangekondigd

Tijdens de E3-presentatie van Square Enix is Final Fantasy VIII Remastered aangekondigd. De game staat naast de remake van het zevende deel hoog op de lijst bij de fans. Waarschijnlijk, omdat dit de enige is die nog geen nieuw jasje heeft gekregen.

De game is oorspronkelijk in 1999 uitgekomen en er deed een gerucht te ronde dat de game niet remastered kon worden, omdat een deel van het materiaal verloren was gegaan. Gelukkig lijkt het maar een gerucht en kun je dit jaar nog met Squall en zijn kameraden het opnemen tegen de tovenares uit de toekomst, Ultimecia. Bekijk de trailer hier.

Final Fantasy VIII Remastered komt dit jaar naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

BRON E3-presentatie Square Enix

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?