Final Fantasy VIII Remastered nu uit

Geplaatst:
Aangepast: 4 september 2019 20:33

Final Fantasy VIII is in een nieuw jasje gestoken. De remake genaamd Final Fantasy VIII Remastered is nu uit voor consoles en pc.

Final Fantasy VIII is ondertussen geen tiener meer en viert zijn twintigste verjaardag. Square Enix viert dat met het uitbrengen van Final Fantasy VIII Remastered. In deze game stap je in de HD-schoenen van Squall Leonhart en Rinos Heartilly. Samen redden ze de wereld van de militaire natie Galbia. Los van de standaard grafische updates heeft de game ook een aantal nieuwe opties. Battle Assist is een modus waarin je altijd maximale gevechtspunten tot je beschikking hebt, denk hierbij aan HP, BP etcetera. No Encounters zorgt ervoor dat de random encounters worden teruggebracht naar nul. Ten slotte heeft Final Fantasy VIII Remastered ook de speed boost-optie, waarmee je de game drie keer sneller kunt doorlopen. De pc-versie beschikt over een aantal extra opties, waarbij je weinig tot geen micromanagement meer hoeft toe doen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat je alle items ontvangt of je Magic maximaliseren.

Final Fantasy VIII Remastered is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.

Bron: Square Enix
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VIII Remastered

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

3 september 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord