Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Final Fantasy VIII Remastered
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE JRPG
  • GAMELINER SCORE

Final Fantasy VIII Remastered nu uit

Final Fantasy VIII is in een nieuw jasje gestoken. De remake genaamd Final Fantasy VIII Remastered is nu uit voor consoles en pc.

Final Fantasy VIII is ondertussen geen tiener meer en viert zijn twintigste verjaardag. Square Enix viert dat met het uitbrengen van Final Fantasy VIII Remastered. In deze game stap je in de HD-schoenen van Squall Leonhart en Rinos Heartilly. Samen redden ze de wereld van de militaire natie Galbia. Los van de standaard grafische updates heeft de game ook een aantal nieuwe opties. Battle Assist is een modus waarin je altijd maximale gevechtspunten tot je beschikking hebt, denk hierbij aan HP, BP etcetera. No Encounters zorgt ervoor dat de random encounters worden teruggebracht naar nul. Ten slotte heeft Final Fantasy VIII Remastered ook de speed boost-optie, waarmee je de game drie keer sneller kunt doorlopen. De pc-versie beschikt over een aantal extra opties, waarbij je weinig tot geen micromanagement meer hoeft toe doen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat je alle items ontvangt of je Magic maximaliseren.

logo

Final Fantasy VIII Remastered is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?