Check hier alle PlayStation State of Play content

Final Fantasy VIII nu op PlayStation Network

Hoewel mensen met smart zitten te wachten op Final Fantasy XIII, zijn er ook fans die graag oude tijden herleven. Het kon al een tijdje met Final Fantasy VII, maar nu kan het ook met Final Fantasy VIII.

Final Fantasy VIII is vanaf vandaag te koop op het PlayStation Network. De game kost 9,99 euro. Hij is speelbaar op de PlayStation 3 en de PSP.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?