Check al onze gamescom content hier!

Final Fantasy VIII eindelijk naar PSN

Een tijdje terug werd al bekendgemaakt dat Final Fantasy VIII in de Europese PlayStation Store zal gaan verschijnen. Vanwege een aantal testproblemen werd de game echter uitgesteld, maar nu zal Final Fantasy VIII daadwerkelijk terug keren.

Volgens Sony zal de game namelijk vanaf 4 februari te downloaden zijn voor de PS3 en PSP. Binnenkort kunnen we dus weer aan de slag met een klassieke PS1-game.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?