Final Fantasy VII zal geen PlayStation 3 remake krijgen

Één van de meest gewaardeerde Final Fantasy games is nog steeds Final Fantasy VII. Al jaren hopen fans op een waardige remake voor de PlayStation 3, maar nu is bekendgemaakt dat dit niet zal gebeuren. Motomu Toriyama van Square-Enix liet het volgende weten:

It is a result of considering HD graphics will be the mainstream. Considering the amount of work to make graphics that deserve HD, it is hard to make towns in the conventional style.

Na deze uitspraak kwam ook Yoshinori Kitase met een uitleg waarom er geen remake zou komen.

It is very hard to make games on PlayStation 3 in the same style as the games in that era had. Making graphics will take enormous time,

Het lijkt er dus op dat HD remakes van oude PlayStation moeilijk na te bootsen zijn, vanwege de unieke stijl die games vroeger hadden. Het zal waarschijnlijk meer tijd kosten om een remake te maken, dan een compleet nieuwe game.

Fans zullen het dus moeten doen met de Final Fantasy VII versie die al ruime tijd te downloaden is via de PlayStation Store.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?