Check hier alle E3 2021-content

Final Fantasy VII Remake

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 10 april 2020
  • Platformen PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Final Fantasy VII Remake wordt vervroegd uitgebracht

Het is een moment waarop alle fans hebben gewacht; Final Fantasy VII Remake is bijna beschikbaar. De ontwikkelaar Square Enix heeft maatregelen getroffen om te voorkomen dat de game niet op tijd wordt geleverd.

Vanwege de wereldwijde coronacrisis heeft Square Enix besloten om de game alvast te verzenden naar meerdere landen. De omstandigheden waarin we nu verkeren maakt het lastig om op tijd verzendingen binnen te krijgen. Om te voorkomen dat de game niet speelbaar is op de releasedatum, hebben de ontwikkelaar Yoshinori Kitase en directeur Tetsuya Nomura besloten om de game alvast te verzenden naar Europa en Australië. Zij zijn er optimistisch over dat de game voor iedereen beschikbaar is op de releasedatum. Ook gaven zij aan dat het mogelijk is dat er spoilers gaan komen voor degenen die de game niet op tijd in handen krijgen. Zij maken fans erop attent om hier rekening mee te houden, maar vooral ook om je de eerste periode in te houden zodat je het niet verpest voor anderen.

Final Fantasy VII Remake is beschikbaar vanaf 10 april 2020 voor de PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?