Final Fantasy VII Remake nog een maand langer PS4 exclusive

Geplaatst:
Aangepast: 6 februari 2020 12:24

Final Fantasy VII Remake blijft nog een maand langer een PS4 exclusive. Dit heeft natuurlijk te maken met het uitstellen van de game.

Begin dit jaar maakte Square Enix bekend dat Final Fantasy VII wordt uitgesteld naar april. Hiermee komt de game een maand later uit dan gepland. Dit betekent tevens dat de game ook een maandje langer een PS4 exclusive blijft. Eerder leerden we namelijk dat Final Fantasy VII tot 3 maart 2021 een PlayStation exclusive is. Middels een update aan de officiële boxart van Final Fantasy VII, weten we nu dat de game ook een maandje langer een PlayStation 4 exclusive blijft. We moeten nu dus nog tot 10 april 2021 wachten voordat we de game op andere platformen mogen verwelkomen.

Final Fantasy VII Remake verschijnt op 10 april exclusief voor de PlayStation 4. Deze exclusiviteit duurt tot 10 april 2021.

Bron: Siliconera
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII Remake

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

10 april 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord