Final Fantasy VII Remake
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 april 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE JRPG
  • GAMELINER SCORE

Final Fantasy VII Remake nog een maand langer PS4 exclusive

Final Fantasy VII Remake blijft nog een maand langer een PS4 exclusive. Dit heeft natuurlijk te maken met het uitstellen van de game.

Begin dit jaar maakte Square Enix bekend dat Final Fantasy VII wordt uitgesteld naar april. Hiermee komt de game een maand later uit dan gepland. Dit betekent tevens dat de game ook een maandje langer een PS4 exclusive blijft. Eerder leerden we namelijk dat Final Fantasy VII tot 3 maart 2021 een PlayStation exclusive is. Middels een update aan de officiële boxart van Final Fantasy VII, weten we nu dat de game ook een maandje langer een PlayStation 4 exclusive blijft. We moeten nu dus nog tot 10 april 2021 wachten voordat we de game op andere platformen mogen verwelkomen.

Final Fantasy VII boxart

Final Fantasy VII Remake verschijnt op 10 april exclusief voor de PlayStation 4. Deze exclusiviteit duurt tot 10 april 2021.

BRON Siliconera

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?