Final Fantasy VII Remake
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 april 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE JRPG
  • GAMELINER SCORE -

Final Fantasy VII Remake krijgt nieuwe trailer

Square Enix heeft via het officiële Final Fantasy VII Remake twitter-account laten weten dat er een nieuwe trailer wordt onthuld tijdens de Tokyo Game Show.

Na de trailer die getoond is tijdens de E3 in juni is het al een tijdje stil rondom de Final Fantasy VII Remake. Vandaag is die stilte echter verbroken door Tetsuya Nomura. De ontwerper bij Square Enix laat de fans weten dat er een dikke trailer wordt getoond op de Tokyo Game Show die van start gaat op 12 september. Het is nog niet bekend om wat voor soort trailer het gaat en of er nieuwe gameplay getoond gaat worden.

Final Fantasy VII Remake verschijnt op 3 maart 2020 voor de PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?