Final Fantasy VII Remake krijgt Classic-modus

Geplaatst:
Aangepast: 17 september 2019 09:48

Voor fans die niet zo'n groot fan zijn van het nieuwe gevechtssysteem van de Final Fantasy VII Remake, is er goed nieuws. Final Fantasy VII Remake krijgt namelijk een Classic-modus.

Inmiddels hebben we al verschillende beelden van de Final Fantasy VII Remake mogen zien. Zo weten we nu onder andere dat het gevechtssysteem van de game helemaal is omgegooid. Zo worden de gevechten niet meer turn-based uitgevochten, maar heeft de game een nieuw systeem waarbij de actie meer in real-time verloopt. Tijdens de Tokyo Game Show zijn er echter nieuwe gameplaybeelden van de game getoond. Deze beelden tonen een nieuwe Classic Mode-optie die je aan kunt zetten. Wanneer je deze optie inschakelt, dan verandert het gevechtssysteem terug naar het turn-based-systeem dat we kennen uit het origineel.

Final Fantasy VII Remake verschijnt 3 maart 2020 voor de PlayStation 4.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII Remake

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

10 april 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord