Final Fantasy VII naar PSN

Iedere Final Fantasy fan heeft wel gehoord van Final Fantasy VII. Door vele beschouwd als de beste Final Fantasy ooit en vele hoopte dan ook dat deze PlayStation game opnieuw zou worden uitgebracht voor de PlayStation 3.

Een remake zal er echter niet komen, maar de game komt wel naar de PlayStation 3. Voorlopig is de game alleen in de Aziatische Store verschenen. Het is nog even afwachten of de game ook naar Europese Store komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?