Final Fantasy VII krijgt releasedatum voor Xbox One

Geplaatst:
Aangepast: 1 maart 2019 12:21

Het is al een tijdje bekend dat Final Fantasy VII ook naar de Xbox One komt, maar nu is er eindelijk een releasedatum. We kunnen de PlayStation-klassieker eind deze maand al verwachten.

Final Fantasy VII kwam in 1997 al uit voor de originele PlayStation. Later is de game ook naar pc gekomen en naar de nieuwere PlayStation-consoles. In 2015 heeft de PlayStation 4 al een verbeterde versie van de originele port gekregen en binnenkort mogen ook Xbox One en Nintendo Switch-bezitters met de game aan de slag. Tijdens de meest recente Nintendo Direct werd de game al voor de Switch aangekondigd en Microsoft maakte onlangs bekend dat de Xbox One Final Fantasy VII op dezelfde dag mag ontvangen. Square Enix is tevens bezig met een volledige remake van de game. Wanneer deze gaat verschijnen, is echter nog steeds niet bekend.

Final Fantasy VII verschijnt 26 maart op de Xbox One en Nintendo Switch. De game is momenteel al te spelen op pc, oudere PlayStation-consoles en mobiele apparaten.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

17 november 1997

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord