Final Fantasy VII

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 17 november 1997
  • Platformen Pc, PlayStation, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Final Fantasy VII krijgt releasedatum voor Xbox One

Het is al een tijdje bekend dat Final Fantasy VII ook naar de Xbox One komt, maar nu is er eindelijk een releasedatum. We kunnen de PlayStation-klassieker eind deze maand al verwachten.

Final Fantasy VII kwam in 1997 al uit voor de originele PlayStation. Later is de game ook naar pc gekomen en naar de nieuwere PlayStation-consoles. In 2015 heeft de PlayStation 4 al een verbeterde versie van de originele port gekregen en binnenkort mogen ook Xbox One en Nintendo Switch-bezitters met de game aan de slag. Tijdens de meest recente Nintendo Direct werd de game al voor de Switch aangekondigd en Microsoft maakte onlangs bekend dat de Xbox One Final Fantasy VII op dezelfde dag mag ontvangen. Square Enix is tevens bezig met een volledige remake van de game. Wanneer deze gaat verschijnen, is echter nog steeds niet bekend.

Final Fantasy VII2

Final Fantasy VII verschijnt 26 maart op de Xbox One en Nintendo Switch. De game is momenteel al te spelen op pc, oudere PlayStation-consoles en mobiele apparaten.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?