Final Fantasy VII keer 100.000

Final Fantasy VII is volgens de fans de beste Final Fantasy ooit gemaakt. Veel fans waren ook blij met de re-release op het PlayStation Network.

De game is inmiddels 100.000 keer gedownload. Dit maakt Final Fantasy VII de snelst verkopende PlayStation One game in de PlayStation Store. Misschien overtuigd Square Enix dit ervan om toch een remake van de game te maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?