Final Fantasy Versus XIII waarschijnlijk nog later

Het ziet er naar uit dat het wel heel erg lang gaat duren met de game Final Fantasy Versus XIII. De producer van de game, Yoshinori Kitase, durft namelijk niet met zekerheid te zeggen dat Final Fantasy Versus XIII het jaar 2011 gaat halen.

Er bestaat dus een kans dat de game pas in 2012 uitkomt. Dit gaat natuurlijk wel erg ver aangezien de game al in 2006 werd aangekondigd. Hopelijk weet Square Enix ons dan wel te verpletteren met een geweldige Final Fantasy-game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?