Final Fantasy Versus XIII mogelijk ook naar Xbox 360

Of Final Fantasy Versus XIII net zoals Final Fantasy XIII uit te winkels zal gaan vliegen, is nog maar de vraag. Het feit dat de game misschien ook naar de Xbox 360 komt zal hier in elk geval aan mee helpen.

De game was namelijk in eerste instantie alleen bedoeld voor de PS3, maar Yoichi Wada maakte in een interview bekend dat Square Enix er over nadenkt om de game ook naar de Xbox 360 te brengen. We zullen het antwoord hierop helaas pas te weten komen tijdens de formele aankondiging van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?