Final Fantasy Versus XIII bijna klaar

Of Final Fantasy Versus XIII net zoals Final Fantasy XIII uit te winkels zal gaan vliegen, is nog maar de vraag. De ontwikkelingsfase van de game zal in elk geval niet lang meer gaan duren. Tetsuya Nomura, producer Final Fantasy Versus XIII, vertelde namelijk dat de ontwikkelingsfase hard vooruit gaat. Er moeten hier en daar nog wel wat puzzelstukjes op hun plaats worden gelegd.

Als extraatje liet Nomura weten dan Final Fantasy Versus XIII gamers de mogelijkheid geeft om de wereld met een Airship te verkennen. Nomura mocht echter nog niets vertellen over de release van de game. Het is dus nog onbekend wanneer de game uitkomt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?