Check hier alle PlayStation State of Play content

Final Fantasy Tactics naar iPhone

Het ziet er naar uit dat uitgever Square Enix druk bezig is met het uitbreiden van hun Final Fantasy-serie. Gisteren gingen er al geruchten de ronde dat Final Fantasy V en VI naar de 3DS zullen komen. Daarnaast is het wachten nog op Final Fantasy XIV en Final Fantasy Versus XIII.

Maar kennelijk is dit nog niet alles, want ook de iPhone wordt aangevuld met een Final Fantasy-game. Vanaf 15 september zal namelijk de game Final Fantasy Tactics: The War of the Lions gaan verschijnen in de App Store. Genoeg Final Fantasy-games dus om naar uit te kijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?