Final Fantasy reeks nog lang niet aan zijn eind

De Final Fantasy reeks is natuurlijk al enorm lang, maar het kan altijd nog extremer. Akioshi Kawazu, Square Enix developer, heeft namelijk tijdens de GameZone bekendgemaakt dat de reeks voor eeuwig zal blijven bestaan.

Volgens Kawazu zijn de games Final Fantasy XIII en Final Fantasy XIV slechts voorproefjes op het echt werk in de verre toekomst. De developer wil zelfs na zijn dood de reeks laten doorgaan. Voorlopig zullen er dus nog genoeg Final Fantasy games verschijnen.

I would of course be delighted if Final Fantasy will last forever. When I die, it would be an honor if standing on my tombstone, "He was involved in the first Final Fantasy!" That would be fantastic - literally!
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?