Final Fantasy populair op PSP

Square-Enix kwam een aantal maanden terug met een goede zet. De uitgever/ontwikkelaar zette hun klassiekers Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII op het PlayStation Network. Deze games zijn speelbaar op de PlayStation 3 en PSP.

Uit de laatste cijfers blijkt dat beide games het meeste gedownload zijn op de PSP. Mensen zijn blijkbaar nog steeds geïnteresseerd in de klassieke Final Fantasy games. Al is het omdat je de games nooit gespeeld hebt, of om oude tijden te herleven.

1. Final Fantasy VII
2. Final Fantasy VIII
3. Tetris
4. God of War: Chains of Olympus
5. Grand Theft Auto: Liberty City Stories
6. LittleBigPlanet
7. Grand Theft Auto: Vice City Stories
8. Madden NFL 10
9. Gran Turismo
10. Resident Evil 2

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?