Final Fantasy komt toch niet naar PlayStation 3

Square Enix komt met slecht nieuws voor PlayStation 3 bezitters. Final Fantasy XI zou de eerste MMO van de serie zijn. Eerst was het nog onduidelijk of deze game ook uit zou komen voor PlayStation 3. Helaas ziet het er nu naar uit dat Final Fantasy XI niet naar PlayStation 3 zal komen.

Hiromichi Tanaka, Final Fantasy IX producer, vertelde namelijk dat ze met de vertegenwoordiger van Sony Computer Entertainment aan het onderhandelen waren om de game uit te brengen op PlayStation 3. Er is alleen een groot probleem ontstaan. De vertegenwoordiger is opgestapt en Sony heeft hierdoor het project helaas stilgelegd. Er zal dus geen PlayStation 3 versie komen van de game. Final Fantasy XI is wel verkrijgbaar voor Xbox 360, pc en PlayStation 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?