Final Fantasy IX naar PSN

Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII zijn al langere tijd te downloaden via het PSN en natuurlijk kan deel IX dan niet achter blijven. Square Enix heeft namelijk via Twitter bevestigd dat Final Fantasy IX ook naar het PSN komt.

Final Fantasy IX kwam in 2000 uit voor de PS1. Wanneer de game op het PSN verschijnt en hoeveel de game gaat kosten is nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?