Final Fantasy IX mogelijk naar PSN

Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII zijn al langere tijd te downloaden via het PSN. Het is dan ook niet gek dat fans graag deel IX zien verschijnen op het PSN. Zoals het er nu naar uit ziet gaat dat ook daadwerkelijk gebeuren. Shinji Hashimoto, producer Square Enix, liet namelijk het volgende via Twitter weten.

Thanks to everyone for your opinions on FFIX. Regarding an FFIX download release, everyone is so passionate about it that I'll be proposing it at the next board meeting. Look forward to next week.

Het is dus nog niet zeker dat Final Fantasy IX naar het PSN komt, maar Hashimoto zal het zeker aan bod brengen tijdens de volgende meeting. De kans dat de game zal verschijnen op het PSN is overigens vrij groot aangezien deel VII en VIII ook een groot succes waren als download.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?