Check al onze gamescom content hier!

Final Fantasy IX is klaar voor PSN

Zojuist heeft uitgever en ontwikkelaar Square Enix bevestigd dat de ontwikkeling van Final Fantasy IX voor PSN is voltooid.

Square Enix producer Shinji Hashimoto verteld er heel veel over op zijn Twitter account.

Er is nog geen releasedatum bekend, maar wanneer het verschijnt zal de Japanse PlayStation Store als eerste aan de beurt zijn, gevolgd door de Verenigde Staten en Europa als laatste.

De game zal zowel voor PlayStation 3-bezitters speelbaar zijn, als voor PSP bezitters.

Final Fantasy VII en VIII zijn al op het PlayStation Network verkrijgbaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?