Final Fantasy Fashion

Final Fantasy XIII ontwikkelaar Square Enix zal gaan samen werken met het Japanse kledingmerk ROEN die de kleding van sommige characters in de game heeft ontworpen.

ROEN zal de kleding produceren voor consumenten en die in echte kledingzaken verkopen. Zullen we deze vorm van in-game reclame vaker gaan zien in de toekomst?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?