Final Fantasy enorm populair

Afgelopen donderdag verscheen de game Final Fantasy in Japan en zoals verwacht werd de game met open armen ontvangen. De game verkocht op de eerste dag ruim één miljoen exemplaren. Dit aantal is exclusief de bundel van de game met de speciale Final Fantasy XIII-PlayStation 3.

De game doet het dus enorm goed in Japan. Om half zeven 's morgens stonden er zelf al 250 mensen in de rij om als eerste de game te kunnen bemachtigen. Helaas zullen wij hiervoor moeten wachten tot 9 maart.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?