Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition onderweg

Geplaatst:
Aangepast: 28 mei 2020 19:49

De klassieke game Final Fantasy Crystal Chronicles krijgt een remastered editie. Dit betekent ook dat de game voor het eerst op de PlayStation te spelen is. De releasedatum was voorheen uitgesteld, maar heeft nu een vaste datum gekregen.

Final Fantasy Crystal Chronicles is een JRPG die voor het eerst in 2003 uitkwam voor de Nintendo Gamecube. Het verhaal gaat over een groep helden, de Crystal Caravans, die op zoek gaan naar Myrrh, een substantie met een kristal die hen beschermt tegen de duistere wereld. De remastered editie van deze game is niet alleen verbeterd in vele opzichten, maar heeft er ook nog een aantal nieuwe mogelijkheden bijgekregen. Online multiplayer bevat nu crossplay waardoor je met gamers van andere platforms kunt spelen. Er zijn een aantal nieuwe dungeons bijgekomen en een nieuwe 'Mimic' feature, zodat je Memory Crystals kan verkrijgen die je weer kan inruilen voor een nieuwe look voor je personages. Daarnaast is de remastered editie visueel en auditief verbeterd en hebben personages nieuwe voiceovers gekregen. De nieuwe trailer van de game is vandaag gedeeld door PlayStation en hieronder te bekijken.

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edtion is verkrijgbaar vanaf 27 augustus 2020 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, iOS- en Android-apparaten.

Bron: PlayStation
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

27 augustus 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord