Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition komt volgend jaar

Geplaatst:
Aangepast: 24 september 2018 15:16

Square Enix heeft aangekondigd dat Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition volgend jaar naar de PlayStation 4 en de Nintendo Switch komt. De game is vijftien jaar geleden uitgekomen voor de Nintendo GameCube.

In de game volg je de Crystal Caravans tijdens hun zoektocht naar myrrh, een waardevolle en schaarse vloeistof, die hun kristallen schoonhoudt en beschermt tegen het giftige gas miasma. Vorm een team met drie andere gamers uit de hele wereld in de online multiplayer modus. Ook zijn nieuwe gebieden toegevoegd aan verschillende dungeons, zodat degene die het origineel hebben gespeeld ook worden uitgedaagd. Bekijk de trailer hier.

Dit is één van de Final Fantasy games die ik nooit heb kunnen spelen dus ik ben zeer benieuwd naar deze game. Ben jij ook fan van de Final Fantasy-serie of vind je het niks?

Bron: Square Enix
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord