Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered bevat geen offline multiplayer

Geplaatst:

Slecht nieuws voor fans van Final Fantasy Crystal Chronicles. Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered bevat namelijk geen offline multiplayer.

Vorige maand bracht Square Enix een nieuwe trailer uit waarin we de verschillende features van Final Fantasy Crystal Chronicles remastered konden zien. Via deze trailer leerden we dat de game nu online multiplayer ondersteunt en ook crossplay tussen de vier verschillende platformen. Square Enix heeft onlangs echter onthuld dat de game hiernaast niet ook nog offline multiplayer ondersteunt. In een tweet laat de uitgever weten dat er tijdens de ontwikkeling een keuze gemaakt moest worden tussen online multiplayer en lokale multiplayer en dat er uiteindelijk gekozen is voor online multiplayer om meer mensen in staat te stellen met elkaar samen te spelen. De originele Crystal Chronicles uit 2003 ondersteunde wel lokale multiplayer op de Gamecube middels de GameBoy Advanced en Link Cable. Deze ervaring wordt dus volledig ingeruild voor een online multiplayer-ervaring. Hierbij is het wel zo dat er slechts een persoon in de groep hoeft te zijn die de volledige versie van de game heeft. De rest kan gratis meedoen middels de Lite Demo-versie.

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition verschijnt 27 augustus voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en iOS en Android.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

27 augustus 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord