Check al onze gamescom content hier!

Final Fantasy 11 servers blijven online

Square Enix president Yoichi Wada heeft via zijn twitter laten weten dat de geruchten dat de Final Fantasy 11 servers gaan sluiten niet waar zijn.
Gisteren leek het even zo te zijn, maar het blog waarin het gepost was werd gisteren al snel offline gehaald. De Final Fantasy 11 servers gaan dit jaar dus niet sluiten.

Final Fantasy 11 is een MMORPG game die speelt in de Final Fantasy setting en is verkrijgbaar voor de Xbox 360 en pc.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?