Check hier alle PlayStation State of Play content

Final Fanatasy XIV als download en retail

Final Fantasy XIV kwam voor de meeste fans als een schok op de E3. De game is een MMORPG, net zoals Final Fantasy XI.

Final Fantasy XIV zal in 2010 te koop zijn voor de PlayStation 3 en PC. Je hoeft niet meer per se naar de winkel om deze game te halen. Final Fantasy XIV zal te koop zijn op de PlayStation Store, maar ook gewoon in de winkels. Final Fanatasy XIV wordt zo de eerste game die tegelijk in de winkels en als download te koop is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?